Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gólové parády Ronalda, Kaká a Di Maríu. Kto strelil krajší gól?

Tri hviezdy Realu Madrid, tri úžasné góly. Cristiano Ronaldo, Kaká a Angel di María sa blysli v dueli Ligy majstrov proti APOEL-u Nikózia lahôdkovými zakončeniami, a prispeli tak k výhre "pusiniek" 5:2. Keďže madridský klub vyhral v prvom dueli 3:0, s celkovým skóre 8:2 sa bez problémov dostal medzi štyri najlepšie tímy.

05.04.2012 10:30
Cristiano Ronaldo, Kaká Foto:
Hviezdy Realu Cristiano Ronaldo a Kaká.
debata

Brazílčan Kaká sa pomaly vracia do skvelej formy, čo potvrdil aj v dueli s cyperským majstrom. Najlepší futbalista sveta z roku 2007 sa blysol fantastickou strelou spoza šestnástky v 36. minúte, keď mal dostatok času na strelu pravačkou, pričom loptu zakrútil nechytateľne do ľavého vinkla bránky.

Kaká a jeho parádny gól

V druhom polčase prišiel ďalší skvelý moment aj zo strany portugalskej mega hviezdy Cristiana Ronalda. Aktuálne druhý najlepší hráč sveta si postavil loptu pri priamom kope a z podobnej pozície ako Kaká takisto vymietol všetky pavučinky v hosťujúcej sieti.

**Skvelý priamy kop Cristiana Ronalda

**

Tretí kandidát na váš hlas o gól zápasu je Argentínčan Angel di María. Šikovný záložník naskočil do duelu na štadióne Santiaga Bernabeua ako striedajúci hráč a jeho úžasný moment prišiel šesť minút pred koncom zápasu. Dvadsaťštyriročný rodák z Rosaria sa na rozdiel od dua Kaká, Ronaldo blysol technickou parádou, keď prešiel od polovičky ihriska až pred šestnástku a následne si vychutnal brankára hostí Urka Parda elegantným lobom.

**Lahôdkové zakončenie Angela di Maríu

**

Real sa v semifinále Ligy šampiónov stretne s nemeckým veľkoklubom Bayern Mníchov.

debata chyba