Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nedodržal pravidlo, ktoré učia žiakov. Vojak Škriniar premenil sen na nočnú moru

Futbalisti hostí to na San Sire nikdy nemajú jednoduché. Viac ako 75-tisíc divákov, ktorí bučia pri každom vašom dotyku s loptou a tlieskajú pri zaváhaniach? Nič príjemné. A on bol mužom, na ktorom sa fanúšikovia AC Miláno vybúrili najviac.

08.11.2023 12:39
Milan Škriniar Foto:
Obranca PSG Milan Škriniar oslavuje so spoluhráčmi gól do siete AC Miláno.
debata

Po šiestich rokoch, kedy si priaznivcov na ikonickom štadióne užíval ako opora Interu Miláno, sa Milan Škriniar vrátil v utorok večer na miesto, kde sa z talentovaného stal svetový hráč.

Hoci zaznamenal svoj premiérový gól v drese parížskeho Saint-Germain, prehre 1:2 v štvrtom zápase F-skupiny Ligy majstrov nezabránil.

„Hrať na San Sire je vždy špeciálne. Odohral som tu šesť rokov, proti AC Miláno to je zakaždým veľmi náročné,“ cituje Škriniara webová stránka súťaže.

Spolupráca s kapitánom

V deviatej minúte prišiel jeho prvý gólový moment v novom drese. Po rohovom kope zakončil signál hlavičkou.

Pobozkal si dlaň, fúkol imaginárny bozk do povetria. Priložil si aj ruku k uchu, aby ešte lepšie počul bučanie na svoju adresu. Následne sa objal s útočníkom Kylianom Mbappém.

820501864 Čítajte viac Škriniarov prvý gól nebol PSG nič platný. Hanckov Feyenoord bez bodu, šok pre Barcelonu. Poznáme prvých osemfinalistov

„Pekne sme to zahrali, ale nevyužili sme ďalšie príležitosti,“ lamentoval Mbappé po zápase. „Škriniarov gól zatriasol duchmi San Sira,“ napísal taliansky denník Tuttosport.

Škriniarovi priťukol loptu hlavičkou kapitán Marquinhos, ktorého Škriniar chválil po príchode na novú adresu.

„Rozumieme si, budujeme priateľstvo. Vie dobre po taliansky, takže mi to veľmi uľahčuje. Snaží sa mi pomôcť, cením si to,“ vyhlásil Škriniar.

Signál novej stopérskej dvojice najúspešnejšieho francúzskeho klubu sa zapáčil aj niekdajšiemu slovenskému reprezentantovi Karolovi Kiselovi.

820498335 Čítajte viac Škriniar si otvoril gólový účet v PSG. Radosť z nekompromisnej hlavičky mu po chvíli vzali nožničky

"Škriniar sa vie do týchto situácií dostať. Ako bývalý hráč Interu mal ešte väčšiu motiváciu.

Je to skvelá správa pre slovenských fanúšikov pred zápasom s Islandom. Všetci veria, že postúpime na majstrovstvá Európy," povedal Kisel pre Premier Sport.

Nezaujatý divák musel byť so zápasom spokojný. Skvelé individuálne výkony. Finesy aj pekné prihrávky.

Straty lôpt oboch mužstiev sa kopili, jedna šanca striedala druhú. Domáci nakoniec dve využili, otočili skóre a Škriniarova hlavička vyšla navnivoč.

„Zo sna sa stala nočná mora,“ napísal francúzsky Le Parisien.

Barbora Hrončeková, manželka Milana Škriniara Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Tínedžerská láska, ktorá prerástla až k...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž Saint-Germain #Milan Škriniar