Zápasy Slovana v KHL bude vysielať Sport1

SITA | 04.09.2012 16:20
Hokejisti Slovana Bratislava Foto:
Hokejisti Slovana Bratislava.
Hokejoví fanúšikovia uvidia zápasy Slovana Bratislava v Kontinentálnej hokejovej lige na televíznych staniciach Sport1 a Sport2. Na platenom káblovom a satelitnom kanále budú vysielať nielen domáce súboje, ale aj stretnutia na ľadoch súperov. Sport1 a Sport2 získal výhradné televízne práva aj na zápasy českého účastníka KHL HC Lev Praha.

V základnej časti KHL obe stanice produkčne a exkluzívne prinesú celkom 30 priamych prenosov z domácich stretnutí, rovnomerne rozdelených medzi oboch nováčikov súťaže. V prípade postupu do vyraďovacích bojov budú vysielať všetky domáce stretnutia.

„Záujem o KHL medzi divákmi i operátormi bol veľký, preto sme sa rozhodli venovať tejto prestížnej súťaži od budúcej sezóny ešte viac priestoru. Samozrejme, držíme palce obom domácim tímom a veríme v ich úspech,“ uviedol v tlačovej správe za prevádzkovateľa staníc Chello Centra Europe Aleš Fabík.

HC Slovan Bratislava vstupuje do premiérovej sezóny v KHL ako slovenský majster. „Sme síce nováčik, ale máme kvalitný káder postavený na súčasných alebo perspektívnych reprezentantoch Slovenska s ambíciou bojovať o účasť v play-off. O účinkovaní Slovana v KHL je v Bratislave veľký záujem a v Slovnaft aréne rovnako ako doma pri televíznych obrazovkách Sport1 a Sport2 bude určite vládnuť výborná hokejová atmosféra,“ uviedol generálny manažér Slovana Maroš Krajči.

Slovan odohrá prvý duel v KHL vo štvrtok 6. septembra, od 18.00 h bude hostiť ukrajinský Donbass Doneck. Hneď prvý zápas odvysiela Sport2 v priamom prenose, ktorý sa začína už o 17.30 h.