Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V KHL bude hrať ďalší Slovák, šepká sa v Rusku. Reprezentant ukončil špekulácie pár slovami

V Rusku sa objavili správy o tom, že do KHL mieri známe meno z najvyššej slovenskej hokejovej súťaže. Z prestupu však nič nebude, keďže samotný slovenský reprezentant rázne odmietol všetky špekulácie.

05.03.2024 07:42 , aktualizované: 08:19
Stanislav Škorvánek, MS 2023, reprezentácia Foto:
Stanislav Škorvánek oslavuje so striedačkou po výhre nad Lotyšskom na posledných MS.
debata (20)

V pondelok večer sa na ruských sociálnych sieťach Telegram a VKontakte začali šíriť správy o tom, že slovenský reprezentačný brankár Stanislav Škorvánek bude dd budúcej sezóny pôsobiť v KHL.

Stránka s názvom „Prestupy – KHL“, ktorú sleduje viac ako 40 000 fanúšikov, informovala, že Škorvánek sa dohodol na spolupráci s nemenovaným tímom Východnej konferencie, ktorá by sa mala začať od nasledujúcej sezóny 2024/2025.

Samotný hráč o ničom nevie. Novinár z Denníka Šport Tomáš Prokop to napísal na sociálnej sieti po tom, ako kontaktoval samotného hráča.

„Stanislav Škorvánek o žiadnej KHL nič nevie, nikto ho ani nekontaktoval. Toľko k tomu, čo sa tu šíri,“ napísal na twitteri.

Niečo podobné sa odohralo aj v júni 2023, kedy sa písalo o odchode Libora Hudáčka do Dynama Moskva. Špekulácie sa vtedy nepotvrdili a skúsený slovenský útočník je aj v tejto sezóne súčasťou českého Třinca.

28-ročná opora Michaloviec sa tak s najväčšou pravdepodobnosťou nepridá k deviatke slovenských hokejistov, ktorí v ruskej nadnárodnej súťaži účinkujú počas aktuálnej sezóny.

Škorvánek je oporou Ingemy Michalovce, v tejto sezóne odchytal 38 zápasov základnej časti s úspešnosťou zákrokov 93,1% a priemerom inkasovaného gólu na úrovni 2,33.

Rodák zo Žiliny dostal šancu aj reprezentačnom tíme, Craig Ramsay mu dal na posledných majstrovstvách sveta v lotyšskej Rige šancu v štyroch zápasoch.

Súčasťou slovenskej reprezentácie by mal byť aj na blížiacich sa MS v Česku.

Takto rastú Juraj Slafkovský a Šimon Nemec Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Začiatky v Liptovskom Mikuláši, Nitre,...
20 debata chyba
Viac na túto tému: #prestup #KHL #extraliga #Stanislav Škorvánek #HK Dukla Ingema Michalovce