Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zlomil mu holennú aj stehennú kosť. Podporný odkaz českého obrancu Pánikovi: Skončite útoky na jednu osobu

Třinecký hokejový obranca Jakub Jeřábek, ktorý v sobotu absolvoval operáciu po škaredom zranení zo zápasu medzi Třincom a Pardubicami (4:3 sn), sa vyjadril cez klubový web.

03.03.2024 07:50
Jakub Jeřábek Foto:
Jakuba Jeřábka museli po nešťastnom zákroku Richarda Pánika odviesť z ľadu záchranári na nosidlách.
debata

Jeřábek mal po nešťastnom strete so slovenským útočníkom Richardom Pánikom otvorenú zlomeninu holennej aj lýtkovej kosti. „Nechcem nič zakríknuť, ale snáď môžem povedať, že operácia dopadla dobre,“ uviedol obranca obhajcov titulu.

"Teraz bude záležať na nasledujúcich dňoch, zatiaľ sa sústredím len na budúci týždeň. Jeřábek zároveň poprosil, aby sa nepokračovalo vo fanúšikovskom hone na Richarda Pánika.

„Chcel by som všetkých poprosiť, aby skončili s útokmi na jednu osobou,“ odkázal skúsený hokejista z nemocničného lôžka. „Rišo určite vie, že mohol reagovať v určitých situáciách inak. Všetci máme rodiny a blízkych, do športu to nepatrí. Moje zranenie bola nešťastná náhoda, nikomu nič nevyčítam,“ skonštatoval Jeřábek.

Erik Černák Čítajte viac Dramatický súboj Slovákov v NHL. Černák sa pobil s Xhekajom, v šarvátke aj Slafkovský

32-ročný obranca Oceliarov patrí ku kľúčovým postavám třineckého klubu. V tejto sezóne nastúpil na všetkých 51 zápasov a zaznamenal v nich 35 bodov (5+30). Na modrej čiare bol dôležitým mužom pri presilových hrách. Oceliari tak strácajú pred play off dôležitého hráča.

„Chcel by som sa všetkým moc poďakovať za podporu,“ povedal Jeřábek, ktorý získal majstrovské tituly s Plzňou (2013) aj Třincom (2023). „Dostal som množstvo odkazov od priateľov, známych aj fanúšikov. Ďakujem za to,“ dodal.

Najstarší aktívni hokejisti v zámorskej NHL Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Okrem presného veku desiatich veteránov (k 1....
debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Pánik #česká extraliga #Jakub Jeřábek