Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po najhoršom výkone prišiel jeden z najlepších. Hudáček vytiahol parádne zákroky a zachránil Frankfurt v DEL

Predchádzajúci zápas mu nevyšiel a na jeho adresu sa zniesla značná vlna kritiky. Na slabší výkon však zareagoval ako správny profesionál a mužstvu pomohol k dôležitému triumfu.

01.03.2024 21:48
Hudáček DEL Foto:
Július Hudáček v drese Löwen Frankfurt.
debata (9)

Július Hudáček chytil 25 z 26 striel hráčov Ingolstadtu a „levov“ z Frankfurtu potiahol k triumfu 4:1.

Hostia prerušili dvojzápasovú sériu prehier, poskočili v tabuľke na 11. miesto a hoci do play off sa nedostanú, piatkovou výhrou si definitívne zabezpečili zotrvanie v DEL aj pre budúcu sezónu.

Prispela k tomu aj prehra posledného Augsburgu, ktorý dve kolá pred koncom základnej časti najvyššej nemeckej súťaže stráca na predposledný Iserlohn štyri body.

Boris Babík Čítajte viac S následkami musia počítať... No chcel by som vidieť všetkých tých moralizátorov, keby im na stole pristál šek z Ruska, vraví Slovák z ukrajinskej ligy

Hudáčkovi nevyšiel utorkový zápas proti Mníchovu, keď inkasoval štyri góly z 10 striel a v polovici druhej tretiny ho vystriedal jeho náhradník Marvin Cupper.

Slovenský gólman si po piatkovom výkone vylepšil štatistiky na 6 výhier, priemer inkasovaného gólu 2,85 a 90,8-percentnú úspešnosť v 13 zápasoch.

Frankfurt do záveru základnej časti odohrá ešte dva zápasy. V nedeľu hostí Iserlohn, v piatok ukončí sezónu na ľade Düsseldorfu.

Načítavajú sa športové výsledky...
9 debata chyba
Viac na túto tému: #Nemecko #hokej #Frankfurt #Július Hudáček #DEL