Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dopad dlhej série prehier. Hráči Detroitu Red Wings sa na tréningu pobili

Šesť prehier za sebou a vypadnutie z elitnej osmičky východnej konferencie sa na hokejistoch Detroitu Red Wings poriadne podpísalo.

14.03.2024 15:36
Lucas Raymond Foto:
Do bitky so spoluhráčom bol na tréningu zapletený aj mladý útočník Detroitu Lucas Raymond (vpravo).
debata

Frustrácia z prehier eskalovala počas stredajšieho tréningu, keď sa do seba pustili obranca Ben Chiarot a útočník Lucas Raymond.

Ešte na konci februára mali hráči Red Wings sériu šiestich víťazstiev za sebou, ale potom prišla negatívna séria. Tá je aktuálne na čísle šesť a mužstvo nateraz vypadlo z pozícií zaručujúcich účasť v play off. A v mužstve to vrie.

Obaja kohúti Chiarot a Raymond sa dostali do vzájomného zovretia, ale spoluhráči ich dokázali veľmi rýchlo od seba odtrhnúť. Následne došlo aj k menšej slovnej výmene.

„Uprostred tréningu sme prerušovali bitku, pretože to bolo veľmi intenzívne,“ vysvetlil pre nhl.com tréner Detroitu Derek Lalonde. „Myslím, že to je veľmi produktívne,“ doplnil kouč červených krídel.

„Je dobré byť frustrovaný. Už nie je v poriadku, že takto prehrávame,“ povedal hviezdny obranca Red Wings Moritz Seider. „Myl by som väčšie obavy z toho, keby sme tu chodili s úsmevom na tvári a boli šťastní. Je dobré byť frustrovaný, pokiaľ to správne využijete,“ doplnil líder tímu Patrick Kane.

Václav Nedomanský Čítajte viac Išla po ňom ŠtB, ale dotiahol to až do NHL. Legendárny Nedomanský oslavuje životné jubileum

Frustráciu spomenul aj Alex DeBrincat. „V posledných zápasoch nám chýbala herná morálka a neustále cestujeme zostavou.“ Detroit má na konte 72 bodov, čo je rovnaký počet, ako majú na 8. mieste hráči Islanders. Klub z New Yorku má ale lepšie skóre a odohral o zápas menej.

Takto rastú Juraj Slafkovský a Šimon Nemec Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Začiatky v Liptovskom Mikuláši, Nitre,...
debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Detroit Red Wings