Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tatar o MS: Mám problém s ramenom. Generálny manažér by nebol nadšený

Hokejová sezóna sa pre najproduktívnejšieho Slováka v NHL, Tomáša Tatara, už skončila. V poslednom zápase play off prehral jeho Detroit s Tampou Bay 0:1 a v sérii 1:4. Po stretnutí neskrýval obrovské sklamanie.

22.04.2016 08:18
Tomáš Tatar Foto: ,
Tomáš Tatar.
debata (23)

„Tento rok bol ako na hojdačke, raz sme boli hore, raz zasa dolu. V tíme sa udialo niekoľko zmien, aj na pozícii trénera. Od sezóny som čakal niečo iné. Uvidíme, čo bude ďalej,“ zhodnotil pôsobenie Detroitu v NHL 25-ročný rodák z Dubnice.

V sezóne si pripísal 45 kanadských bodov za 21 gólov a 24 prihrávok. „Vzhľadom na to, čo sa tu dialo, moje čísla nie sú až také zlé. Je to hokej, každá sezóna nemôže byť vynikajúca. Jednoducho to nebolo ideálne,“ priznal so sklamaným výrazom.

Po klubovej sezóne sa od rýchleho útočníka očakáva, že sa pripojí k reprezentácii pred blížiacim sa šampionátom v Rusku. Jeho účasť na turnaji v Moskve a Petrohrade je však viac, ako ohrozená.

„Vždy som tvrdil, že ak budem zdravý, na majstrovstvá sveta rád prídem. Bohužiaľ, moje ľavé rameno nie je v poriadku. Pôjdem na výstupné testy a uvidím, čo mi povedia,“ naznačil Tatar.

„Generálny manažér by asi nebol nadšený, videl totiž, ako mi pred zápasmi pichajú injekcie proti bolesti,“ dodal.

Rozhovor s Tomášom Tatarom si prečítajte v sobotňajšom vydaní Pravdy.

© Autorské práva vyhradené

23 debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Tatar