Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pôjde Graňák na MS? Rozhodne lekár Lupták

O účasti slovenského hokejového obrancu Dominika Graňáka na nadchádzajúcich majstrovstvách sveta v Bielorusku sa rozhodne v najbližších dňoch.

24.03.2014 20:25
Dominik Graňák Foto: ,
Dominik Graňák.
debata

Stotridsaťdva­násobný reprezentant SR sa už definitívne vystrábil zo zranenia členka, pre ktoré vynechal ZOH v Soči, ale najnovšie ho trápia problémy s ramenom. „Začína ma to limitovať už aj pokiaľ ide o chrbticu. Keby MS boli tento týždeň, tak by sa to dalo. Ale s ohľadom na budúcnosť treba o mojej účasti na šampionáte lepšie porozmýšľať,“ povedal pre športové spravodajstvo Góly – body – sekundy Graňák a doplnil: „Po porade s pánom lekárom Luptákom to nejako vyhodnotíme.“ Lekár národného výberu SR Vladimír Lupták je momentálne mimo územia SR a k účasti obrancu Dynama Moskva Graňáka na MS 2014 sa vyjadrí v najbližšej budúcnosti.

Vicemajster sveta z Helsínk 2012 Graňák ešte nevie, či predĺži zmluvu s úradujúcim šampiónom KHL Dinamom Moksva, ktorý však v aktuálnej sezóne stroskotal už v 1. kole play-off nadnárodnej súťaže na Lokomotive Jaroslavľ. „Som na vážkach. Dynamo je veľmi dobrý klub, ale som v ňom už štyri roky a asi aj zo športového hľadiska by mi možno pomohla nejaká zmena, nový impulz, pretože táto sezóna nebola dobrá,“ doplnil na margo svojej budúcnosti Dominik Graňák, ktorý má s Dinamom platnú zmluvu do konca aktuálneho ročníka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dominik Graňák #štart na MS 2014