Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šatan sa stretol s Vůjtekom, dohodli sa na ďalšej schôdzke

V stredu sa za prítomnosti prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Igora Nemečka stretli v Bratislave útočník Slovana Miroslav Šatan s reprezentačným trénerom Vladimírom Vůjtekom.

05.03.2014 15:31
Vladimír Vůjtek, Miroslav Šatan, Milan Jurčina Foto: ,
Vladimír Vůjtek a Miroslav Šatan na slovenskej lavičke v apríli 2013. Vľavo Milan Jurčina.
debata

Medzi šiestimi očami sa rozprávali o svojich pohľadoch na veci, ktoré sa udiali počas predchádzajúcich dvoch mesiacov. Dohodli sa aj na ďalšej schôdzke v najbližších týždňoch aj s generálnym manažérom slovenskej reprezentácie Ottom Sýkorom po jeho uzdravení. Informáciu zverejnil web Slovenského zväzu ľadového hokeja.

Miroslav Šatan sa nedostal do nominácie Slovenska na zimné olympijské hry do Soči, čo vyvolalo pod Tatrami veľké diskusie. Tréner Vůjtek po návrate od Čierneho mora povedal, že dlhoročný kapitán reprezentácie nemá zatvorené dvere do tímu a naznačil, že sa chce s hráčom stretnúť a porozprávať sa. „Mira si veľmi vážim. Nikdy som ho neurazil a nehovoril o ňom zle. Radi by sme sa s Igorom Nemečkom s ním stretli a vykomunikovali si niektoré veci. Chcel by som sa opýtať na nejaké záležitosti a čo si myslí do budúcnosti,“ povedal pred vyše týždňom Vladimír Vůjtek a na priamu otázku, či by bral Šatana do mužstva pre majstrovstvá sveta 2014 v Bielorusku, odpovedal: „Áno, samozrejme.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Vůjtek #slovenská hokejová reprezentácia #Miroslav Šatan