Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hokejisti nastúpia v apríli dvakrát proti Rusom, vstupenky sú v predaji

Slovenská hokejová reprezentácia nastúpi 11. a 13. apríla v rámci Euro Hockey Challenge v bratislavskej Slovnaft aréne Zimného štadióna Ondreja Nepelu na súboje proti Rusku.

05.03.2014 16:00
Hokejisti Slovenska Foto: ,
Slovenskí hokejoví reprezentanti.
debata

Od stredy sú v predaji prostredníctvom siete Ticketportal vstupenky na tieto dva duely, ktoré sa začnú zhodne o 17.00 h. Slováci zápasmi s Rusmi začnú prípravu na majstrovstvá sveta v Bielorusku (9. – 25. mája 2014).

Lístky sú v ponuke individuálne v cene 10 eur na státie, resp. 15 eur na sedenie, alebo v balíkoch na oba zápasy za 15 eur na státie, resp. 25 eur na sedenie. Deti do 5 rokov majú vstup zadarmo bez nároku na vlastné sedadlo. Vozičkári majú vstupné rovnako zadarmo, osoba v ich sprievode za 5 eur.

V nedeľu 13. apríla 2014 bude od skorých ranných hodín prebiehať na zimnom štadióne aj finále Orange Minihokej Tour 2014, do ktorého sa z oblastných kôl do finále prebojovali družstvá žiakov HC Slovan Bratislava, ŠHK HOBA Bratislava, MHC Martin, HKM Zvolen, HK Poprad a HC Košice. Na finále OMHT je vstup voľný.

V rámci Euro Hockey Challenge sa Slováci predstavia 17. a 19. apríla proti Francúzsku v mestách Gap a Grenoble a 24. a 26. apríla v Košiciach a Poprade proti Fínsku. Generálkou na majstrovstvá sveta bude turnaj Slovakia Cup v Bratislave za účasti Lotyšska a Nórska. Slovensko sa na MS predstaví v A-skupine spoločne so Švédskom, Českom, Kanadou, Nórskom, Dánskom, Francúzskom a Talianskom.

debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská hokejová reprezentácia #ruská hokejová reprezentácia