Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vychutnal si brankára, nájazd ako víno. Talentovaný Slovák atakuje v kanadskej súťaži rekord

Slovenský hokejový útočník Dalibor Dvorsky strelil v nedeľňajšom zápase kanadskej juniorskej Ontario Hockey League už svoj 38. gól v tejto sezóne.

11.03.2024 06:50
Dalibor Dvorský Foto:
Dalibor Dvorský.
debata

Zásah najvyššie draftovaného Slováka minulého roka však úspech jeho tímu nepriniesol, keď Sudbury Wolves prehrali na ľade North Bay Battalion 2:4.

18-ročný zvolenský rodák bodoval v OHL v deviatom zápase za sebou a v tomto ročník zaznamenal v 46 zápasoch už 74 bodov (38+36). Pozrite si jeho gól z úniku, v ktorom si vychutnal hosťujúceho brankára:

Dvorský tak krátko pred koncom základnej časti atakuje historický strelecký rekord slovenského hokejistu v zámorskej juniorskej súťaži.

Do jej záveru zostáva odohrať šesť zápasov a na vytvorenie nového rekordu potrebuje Dvorský streliť ešte sedem gólov. Doterajšie maximum drží Martin Chromiak, ktorý v sezóne 2021/22 strelil za Kingston Frontenacs 44 gólov.

855373779 Čítajte viac Hej ty, odíď, kričal rozhodca na vylúčeného trénera. Nikam nejdem, kontroval búrlivák Tortorella. NHL rozhodla o treste

Dvorský patrí medzi najväčšie talenty tímu NHL St. Louis Blues, ktorý si ho na minuloročnom drafte NHL vybral už v 1. kole z desiateho miesta.

Zmluvy draftových jednotiek po nováčikovskej ére Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Pozreli sme sa na 19 posledných draftových...
debata chyba
Viac na túto tému: #OHL #Dalibor Dvorský