Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Budaj odchod do Ufy poprel, Rusi tam teraz posielajú Haláka

Iba pred týždňom ruské médiá priniesli správu, že slovenský brankár Peter Budaj sa dohodol na budúcej spolupráci s klubom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Salavat Julajev Ufa.

23.03.2017 17:40
Jaroslav Halák Foto: ,
Jaroslav Halák.
debata

Skúsený gólman, ktorý aktuálne pôsobí v zámorskej NHL v tíme Tampa Bay Lightning, vzápätí všetko dementoval. "Je to úplná hlúposť, že sme sa dohodli a odchádzam po sezóne do ruskej Ufy. Nechápem, ako môže niekto napísať takúto vec, ktorá nie je vôbec pravda, S nikým som o podobných veciach nerozprával. Vôbec to nie je pravda,“ povedal Budaj pre Šport.

Neprešiel dlhý čas a ruské média priniesli nemenej bombastickú novinku, do Ufy vraj mieri z kanadsko-americkej profiligy iný slovenský gólman Jaroslav Halák.

Podľa Nezávislých uralských novín by Halák mohol v lete podpísať s tímom z Baškirskej autonómnej republiky kontrakt na dva roky. To, že má 31-ročný Bratislavčan v New Yorku Islanders multimiliónovú zmluvu aj na ďalšiu sezónu, Rusi zaryto mlčia. Zaujímavosťou je, že táto správa sa v Rusku objavila v rovnaký deň, ako „ostrovania“ po takmer troch mesiacoch povolali Haláka z farmy v Bridgeporte v AHL späť do prvého tímu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jaroslav Halák