Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Budaj odchod do Ufy poprel, Rusi tam teraz posielajú Haláka

Iba pred týždňom ruské médiá priniesli správu, že slovenský brankár Peter Budaj sa dohodol na budúcej spolupráci s klubom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Salavat Julajev Ufa.

23.03.2017 17:40
Jaroslav Halák Foto: ,
Jaroslav Halák.
debata

Skúsený gólman, ktorý aktuálne pôsobí v zámorskej NHL v tíme Tampa Bay Lightning, vzápätí všetko dementoval. "Je to úplná hlúposť, že sme sa dohodli a odchádzam po sezóne do ruskej Ufy. Nechápem, ako môže niekto napísať takúto vec, ktorá nie je vôbec pravda, S nikým som o podobných veciach nerozprával. Vôbec to nie je pravda,“ povedal Budaj pre Šport.

Neprešiel dlhý čas a ruské média priniesli nemenej bombastickú novinku, do Ufy vraj mieri z kanadsko-americkej profiligy iný slovenský gólman Jaroslav Halák.

Podľa Nezávislých uralských novín by Halák mohol v lete podpísať s tímom z Baškirskej autonómnej republiky kontrakt na dva roky. To, že má 31-ročný Bratislavčan v New Yorku Islanders multimiliónovú zmluvu aj na ďalšiu sezónu, Rusi zaryto mlčia. Zaujímavosťou je, že táto správa sa v Rusku objavila v rovnaký deň, ako „ostrovania“ po takmer troch mesiacoch povolali Haláka z farmy v Bridgeporte v AHL späť do prvého tímu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jaroslav Halák