Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Góly Slovákov Libercu v Lige majstrov nepomohli, Sparte áno

Hokejisti českej Sparty Praha zvíťazili v utorňajšom úvodnom zápase osemfinále play-off Ligy majstrov 2015/2016 na domácom ľade nad fínskym mužstvom Kärpät Oulu 4:2.

03.11.2015 22:24
Branko Radivojevič Foto: ,
Branko Radivojevič síce strelil dva góly, ale Liberec prehral s Davosom 3:5.
debata

Na triumfe Čechov mali nemalý podiel aj slovenskí hráči. Gól si na konto pripísali obranca Michal Čajkovský a útočník Lukáš Cingeľ, ku ktorým sa jednou asistenciou pridal ďalší ofenzívny hokejista spod Tatier Andrej Kudrna.

Švajčiarsky HC Davos zvíťazil na klzisku českého Liberca 5:3. K úspechu hostí prispel jednou prihrávkou slovenský obranca Ján Brejčák. Za Liberec sa dvoma zásahmi blysol jeho krajan, útočník Branko Radivojevič. Tomu na prvý gól prihral iný Slovák Martin Bakoš.

„Musím uznať, že súper vyhral zaslúžene. My sme urobili príliš veľa chýb, najmä v prvej tretine. Vedeli sme, akým štýlom Davos hrá, že prechádza rýchlo do útoku a má dobré brejky,“ povedal dvojgólový strelec Branko Radivojevič.

Napriek prehre mal Liberec zo zápasu proti poprednému európskemu celku pozitívne pocity. „Odohrali sme dobrý a vyrovnaný zápas. Aj napriek prehre nič nebalíme. A verím, že dvojgólové manko dokážeme zmazať a vo Švajčiarsku uspieť,“ vyhlásil odhodlane Radivojevič.

Podobne sa cítil ďalší útočník Martin Bakoš. „Súper mal veľkú kvalitu, aj tak sme odohrali dobrý zápas a mali dosť šancí. Preto je škoda, že sme nedokázali streliť viac gólov a potešiť skvelých divákov. Súper nás však predčil v produktivite a potrestal naše chyby, ktorých bolo príliš,“ dodal Bakoš.

debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #Branko Radivojevič #Martin Bakoš
Načítavajú sa športové výsledky...