Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Višňovský je stále bez klubu, definitíva padne možno už o týždeň

Skúsený slovenský obranca Ľubomír Višňovský stále definitívne nepozná svoju hokejovú budúcnosť. Tridsaťdeväťročný bek však už čoskoro plánuje informovať o tom, kde bude v aktuálnej sezóne pôsobiť.

14.10.2015 16:02
Ľubomír Višňovský Foto: ,
Ľubomír Višňovský na akcii Tipsport hokejová prihrávka.
debata

„Budúci týždeň chcem spraviť tlačovku, dovtedy budem mať viac jasno. Chcem oznámiť, čo ďalej so mnou. Či to bude zámorie alebo Európa, oznámim budúci týždeň,“ povedal v stredu Višňovský.

Rodák z Topoľčian v septembri bojoval o zmluvu v tíme zámorskej NHL Chicago Blackhawks, do zostavy „jastrabov“ sa však neprebojoval. V kanadsko-americkej profilige pôsobil od leta 2000, výnimkami boli výluky v NHL. Za Los Angeles, Edmonton, Anaheim a New York Islanders odohral za morom 883 duelov základnej časti, v play-off pridal 28 štartov. „Škoda Chicaga, že to nevyšlo. Bolo to tam veľmi príjemné. Pre mňa veľká skúsenosť. Bol som so sebou spokojný, bolo to slušné. Dokázal som si, že na NHL stále mám,“ pokračoval Višňovský.

Dlhoročný reprezentant SR je v súčasnosti doma, trávi čas s rodinou a pripravuje sa na sezónu. „Užívam si rodinný život, môžem tráviť viac času s deťmi. Absolvujem aj nejaké tréningy a dávam sa dokopy, doliečujem si menšie zranenia. Pripravujem svoje telo,“ prezradil.

debata chyba