Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Pozrite sa, ako mladý Slovák zo Sparty zbil hráčov Mannheimu

Ani priateľské zápasy pred ostrým štartom ligových súťaží sa už nehrajú v rukavičkách. Hokejistov nemeckého Adleru Mannheim o tom počas víkendu presvedčil mladý slovenský obranca Michal Čajkovský.

17.08.2015 10:38
Michal Čajkovský Foto:
Michal Čajkovský.
debata

V nedeľňajšom zápase o tretie miesto úradovali päste už v prvej časti hry. A najaktívnejšia bola práve nová akvizícia Sparty, ktorá niekoľko rokov predtým skúšala šťastie v zámorí. „Bitky nevyhľadávam, na druhej strane ak by to malo pozdvihnúť morálku mužstva, som pripravený,“ povedal Čajkovský pre český denník Sport.

23-ročný rodák z Bratislavy váži takmer metrák a na ľade to bolo cítiť. Najskôr pozametal s obrancom Sinanom Akdageom, ktorý sa s ním biť nechcel. Čajkovskému nestačilo a na záver ešte „narovnal“ Dannyho Richmonda.

Čajkovský v uplyulej sezóne pôsobil v klube zámorskej súťaže ECHL South Carolina Stingrays, ktorý neuspel vo finále súťaže proti Allen Americans. Trinásť duelov odohral aj za Hershey Bears v AHL.

„Sparta je klub s obrovskou tradíciou. Som veľmi rád, že o mňa tato organizácia prejavila záujem. Veľmi si to vážim a teším sa na angažmán v Prahe,“ vyhlásil po prestupe Čajkovský.

debata chyba
Viac na túto tému: #Michal Čajkovský