Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Slovenský hokejista vraj vykradol v Rakúsku banku. Už sedí vo väzbe

Hokejový útočník Filip Novák sedí podľa denníka Plus jeden deň v Nitre vo väzbe pre obvinenie z ozbrojenej lúpeže v rakúskej obci Reintal, kde vraj začiatkom júna vylúpil banku.

01.07.2015 09:54
Filip Novák Foto: ,
Filip Novák.
debata (5)

Dvadsaťosemročného krídelníka, ktorý hral extraligu za Skalicu, Banskú Bystricu a Žilinu a naposledy pôsobil v prvoligovej Senici, zatkli na základe medzinárodného zatykača. Mnohých čin Nováka prekvapil.

„Bol to pre mňa doslova šok. Poznal som tohto chlapca prakticky od útleho veku, od dorastencov až po mužov. Dovolím si tvrdiť, že mal pred sebou sľubnú kariéru a bol to typ, ktorý sa mohol s hokejom dostať skutočne ďaleko. Mal na to všetky predpoklady,“ povedal pre Plus jeden deň generálny manažér HK 36 Tibor Martinčič, podľa ktorého mal hokejista istú záľubu v hazardných hrách.

„Vedelo sa o ňom, že hrá karty, poker a bohviečo ešte. Ťažko povedať, kedy je to istá forma zábavy a kedy už hazard ako v jeho prípade. Bol zrejme v ťažkej životnej situácii, keď toto urobil. Ale to, že ho to doženie k niečomu takémuto, nikto netušil. Musel to byť obrovský skrat. Je mi ho ľúto, ale každý si je strojcom svojho šťastia.“

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Filip Novák