Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Libor ide do Švédska za Júliusom. Hudáčekovci budú hrať za Örebro

Bratia Hudáčkovci si po rokoch okrem reprezentačného oblečú aj rovnaký klubový dres, za brankárom Júliusom prichádza do švédskeho Örebra útočník Libor.

18.05.2015 15:32
Libor Hudáček Foto: ,
Libor Hudáček.
debata (1)

Dvadsaťštyriročný hokejista z Harichoviec sa dohodol s tímom SHL na zmluve na dva roky. Doteraz hrával za Slovan Bratislava, v kádri bol od roku 2009. V sezóne 2011/2012 strelil rozhodujúci gól extraligového finále, uplynulé tri ročníky hral v KHL. Počas posledného ho vedenie klubu poslalo na mesiac do Banskej Bystrice.

„Je to talentovaný technický hráč, mal by byť v našom tíme produktívny. Je skvelé, že máme v kádri ďalšieho účastníka majstrovstiev sveta. Libor ukázal, že je schopný hrať proti najlepším. Je výnimočné, že obaja bratia Hudáčkovci budú v našom tíme. Dúfame, že sa stanú hrdinami,“ uviedol na klubovom webe generálny manažér Örebro Hockey Pontus Gustafsson.

Libor Hudáček má na svojom konte celkovo 151 duelov v KHL, v ktorých strelil 26 gólov a pridal 30 asistencií. V slovenskom drese sa predstavil v 25 zápasoch MS, dal v nich tri góly a má celkovo trinásť bodov. Je vicemajstrom sveta 2012. V súčasnosti má dovolenku a v Örebre sa má hlásiť v polovici leta.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Július Hudáček #Libor Hudáček