Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Handzuš začal opäť trénovať, momentálne s nikým nerokuje

Hokejový útočník Michal Handzuš sa obliekol po štyroch týždňoch do výstroja a začal opäť trénovať na ľade s hráčmi Banskej Bystrice.

05.12.2014 09:24
Michal Handzuš Foto:
Michal Handzuš.
debata

Pôvodne chcel víťaz Stanleyho pohára 2013 nastúpiť za materský tím už v polovici novembra, ale pribrzdilo ho svalové zranenie. Pod Urpínom sa Handzuš plánuje rozohrať a prípadne potom zamieriť do iného klubu.

Za Banskú Bystricu by mohol nastúpiť vo dvoch stretnutiach aj bez zmluvy. „Cítil som sa dobre, ale tento týždeň hrať ešte rozhodne nebudem. Na druhej strane však môžem povedať, že počas korčuľovania s chalanmi som nepociťoval bolesti a zranený sval ma neťahal ani po tréningu. To je dobré znamenie. Odteraz budem s chalanmi na ľade každý deň,“ uviedol v rozhovore pre denník Šport Handzuš. Na štvrtkovom tréningu ešte nešiel do šprintov a v závere vynechal cvičenia dvoch proti dvom.

Tridsaťsedemročný center by sa mohol objaviť do Vianoc v niektorom zo zápasov baranov proti Košiciam (9. decembra), Nitre (12. decembra) či Skalici (14. decembra). „Môžem povedať, že momentálne nie som so žiadnym klubom v konkrétnom rokovaní o novom angažmáne. Môj agent sa však už rozhliada, čo je voľné. Nič však nechcem siliť,“ dodal pre Šport Handzuš.

debata chyba
Viac na túto tému: #Michal Handzuš