Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tomáš Tatar pomohol svojej škole

Kompletné hokejové výstroje zakúpil pre začínajúcich hokejistov v Základnej škole s materskou školou Pavla Demitru v Dubnici nad Váhom Tomáš Tatar.

12.11.2014 16:30
Tomáš Tatar, výstroje Foto:
Žiaci Základnej škole s materskou školou Pavla Demitru v Dubnici nad Váhom pózujú s výstrojmi od Tomáša Tatara.
debata (1)

Útočník tímu NHL Detroit Red Wings na svoju základnú školu nezabúda ani pri svojich hokejových povinnostiach.

Pretože sám nemohol prísť, poveril svojho agenta Petra Neveriša, priateľa Dávida Burdeja a brata Tibora, aby prostredníctvom primátora mesta Jozefa Gašparíka odovzdali škole 12 hokejových a jeden brankársky výstroj. Hokejové nádeje si ich prevzali v týchto dňoch. Pred troma rokmi už škole venovali výstroj bývalí dubnickí hokejisti.

ZŠ a MŠ Pavla Demitru v Dubnici nad Váhom vychovala viacerých hokejových reprezentantov. Okrem Pavla Demitru ju navštevovali aj Ivana Baranka, Mário Bližňák, Marek Hovorka i Tomáš Tatar. Tomáš sa po sezóne rád vracia na svoju bývalú základnú školu.

Zavítal do nej aj na konci školského roka, keď najlepším žiakom odovzdával diplomy a ocenenia. Už vtedy prisľúbil, že sa bude snažiť škole pomôcť. Z roka na rok totiž v Dubnici nad Váhom ubúdajú mladé hokejové talenty. Jedným z dôvodov je aj to, že hokejový výstroj je pre pre viaceré rodiny veľká finančná záťaž, a tak si ho nemôžu dovoliť zakúpiť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Tatar