Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nagy pri správe o Hlinkovej smrti krútil hlavou a len ťažko hľadal slová

Hokejový útočník Ladislav Nagy len neveriacky krútil hlavou, keď sa v nedeľu večer po zápase Slovana Bratislava s Torpedom Nižnij Novgorod dozvedel od novinárov smutnú správu o tragédii kamaráta Miroslava Hlinku.

14.09.2014 21:23
Ladislav Nagy Foto:
Ladislav Nagy.
debata

Majster sveta 2002 Hlinka v nedeľu zomrel v Banskej Bystrici, pravdepodobne spáchal samovraždu. „Neverím, toto je šok. Úprimnú sústrasť celej jeho rodine. To je neuveriteľné, nemám slov. Bol to vynikajúci kamarát a super chalan,“ krútil hlavou Ladislav Nagy.

Na trenčianskeho rodáka Hlinku má útočník Slovana iba najlepšie spomienky. S niekdajším reprezentačným centrom prežil skvelé chvíle. „Bol to super chalan, zabávač, perfektný človek do kolektívu. Vedel každého rozosmiať, všetci sme s ním dobre vychádzali,“ spomínal Nagy.

Obaja kamaráti sa naposledy stretli v auguste počas prípravného zápasu Slovana s Banskou Bystricou v Brezne. „Pred tým súbojom sme sa rozprávali. Bol v Bystrici asistentom trénera. Mal som z debaty s ním pocit, že je všetko v poriadku. Naozaj neviem, čo na to povedať. Je to skutočne veľký šok,“ dodal Ladislav Nagy.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ladislav Nagy #Miroslav Hlinka