Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan zdolal po Košiciach aj Banskú Bystricu

Hokejisti Slovana Bratislava zvíťazili v piatkovom prípravnom zápase v Brezne nad HC '05 Banská Bystrica 4:1 a po majstrovských Košiciach zdolali aj ďalšieho účastníka Tipsport extraligy.

22.08.2014 21:30
Michal Hudec Foto:
Michal Hudec z Banskej Bystrice.
debata

Tím KHL mal duel od úvodu pod kontrolou, ale dlho sa nevedel presadiť. V závere prvej časti hry otvoril skóre kapitán Banskej Bystrice Michal Hudec, ktorý sa presadil zblízka pri presilovke.

Favorit o výsledku rozhodol v prvej desaťminútovke druhej tretiny. V 23. min sa presadil osamotený Rok Tičar, potom dostal priestor na skórovanie Ladislav Nagy a v 28. min upravil na 3:1 Mário Bližňák.

Bratislavčania kontrolovali duel a nepúšťali domácich do veľkých šancí. V 53. min upravil na konečných 4:1 strelou z prvej po vhadzovaní Vladimír Mihálik. Záver duelu spestrila menšia šarvátka medzi Michalom Hudecom a Liborom Hudáčkom, v ktorej mal navrch dnes už bývalý hráč Slovana.

Na Slovan Bratislava čakajú v príprave na novú sezónu ešte dva duely. V utorok 26. augusta sa predstaví v Brne proti Komete a generálkou na súboj s Medveščakom Záhreb (4. septembra) bude zápas s ďalším účastníkom českej extraligy z Vítkovíc 28. augusta od 18.00 h v Slovnaft Arene.

HC '05 Banská Bystrica – HC Slovan Bratislava 1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
Góly: 20. M. Hudec (Ľ. Andrej) – 23. Tičar (L. Hudáček), 27. Nagy (Baranka), 28. Bližňák (Bartovič), 53. V. Mihálik (White)

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #HC 05 Banská Bystrica