Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Reprezentant Tomáš Marcinko zamieril do Pardubíc

Slovenský útočník Tomáš Marcinko mieri premiérovo v kariére do českej hokejovej extraligy, keď sa na spolupráci dohodol s klubom HC Pardubice.

31.07.2014 14:02
Tomáš Marcinko Foto: ,
Tomáš Marcinko.
debata

Dvadsaťšesťročný rodák z Popradu hral naposledy v majstrovských Košiciach, v sezóne 2013/2014 sa predstavil so slovenskou reprezentáciou na ZOH aj MS. Prvý tréning s Pardubicami absolvoval Marcinko už v stredu.

„Sme veľmi radi, že sa nám ho podarilo získať. Dostali sme na jeho adresu dobré referencie, má za sebou úspešnú sezónu. Svedčí o tom aj skutočnosť, že reprezentoval Slovensko na olympiáde v Soči aj na svetovom šampionáte v Bielorusku. Verím, že naša spolupráca bude obojstranne úspešná,“ povedal pre oficiálny klubový web športový manažér Pardubíc Dušan Salfický.

Tomáš Marcinko má zatiaľ z Pardubíc pozitívne pocity. „Som rád, že tu môžem hrať. Po skončení predchádzajúcej sezóny sme s agentom riešili rôzne možnosti a čakali na ponuky. Prišla aj z Pardubíc a teším sa, že sme sa dohodli. Dúfam, že naplním všetky očakávania vedenia klubu a trénerov. Chcem byť pre klub prospešný,“ poznamenal Tomáš Marcinko.

debata chyba
Viac na túto tému: #Pardubice #Tomáš Marcinko