Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Callahanovi vyrazil puk skoro všetky zuby. Tréner ho pokarhal za fotku

Mladý útočník Mitch Callahan z tímu zámorskej hokejovej AHL Grand Rapids Griffins sa na sociálnej sieti prezentoval vskutku netradične - autoportrétom z vlastného mobilného telefónu s poriadne krvavým úsmevom.

03.04.2014 14:17
debata
zväčšiť Fotografia Mitcha Callahana zo sociálnej siete. Foto: Twitter.com/Mcally15
Mitch Callahan Fotografia Mitcha Callahana zo sociálnej siete.

V stredu ho totiž priamo do oblasti úst trafil puk z hokejky spoluhráča Ryana Spoula a prišiel pri tom skoro o všetky predné zuby. „Je to zlé. Skutočne. Nemali by ste to vidieť. Varujeme vás. Ak sa chcete pozrieť, odložte z rúk všetko jedlo. Ste si istý, že to chcete? Dobre, tu to je…“ napísal 22-ročný krídelník na Twitteri a priložil aj spomenutú fotografiu s upravenou „fasádou“.

Zaujímavo zhodnotil mladíkov čin jeden zo zámorských novinárov, ktorý napísal, že Callahan pravdepodobne prišiel o viac zubov, ako strelili Griffins gólov do siete mužstva Iowa Wild. Farma mužstva Detroit Red Wings triumfovala 6:1. „Mitch má dobrú ospravedlnenku na štvrtkový tréning. Určite totiž strávi dosť času u zubára, ktorý sa pokúsi dať do poriadku spúšť v jeho ústach,“ uvádza sa v správe v športovej sekcii webu Yahoo.

Takto spolupracovali v Grand Rapids Mitch Callahan a Tomáš Jurčo

Tréner Grand Rapids Griffins Jeff Blashill nepochválil svojho zverenca za zverejnenú fotografiu. „Hanbím sa za to, že som hráčom dôraznejšie nevysvetlil, aby boli veľmi opatrní pri práci so sociálnymi sieťami,“ uviedol Blashill.

Mitch Callahan v tejto sezóne debutoval v NHL za Detroit, no zatiaľ nastúpil len na jeden duel. Už tretí rok je pevnou súčasťou rezervy Red Wings v AHL, odkiaľ mladého Američana dobre poznajú aj slovenskí olympionici Tomáš Jurčo a Tomáš Tatar.

debata chyba
Viac na túto tému: #Grand Rapids Griffins #Mitch Callahan