Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Balej zažiaril hneď po návrate do Brna

Hokejisti Komety Brno po troch prehrách opäť potvrdili svoju nevyspytateľnosť a v predohrávke českej extraligy si to odniesla pražská Slavia. K víťazstvu 4:0 výrazne prispel 29-ročný slovenský útočník Jozef Balej, ktorý sa po krátkom angažmáne v Slovane Bratislava vrátil do Brna. Na pondelňajšom víťazstve sa podieľal gólom a asistenciou.

15.11.2011 09:47
Jozef Balej Foto:
Jozef Balej.
debata

„Fanúšikovia sa nezmenili. Stále sú rovnako fantastickí a vedia nás vyhecovať,“ povedal Balej dokonalou češtinou. Jeho manželka pochádza z Brna, hrala volejbal v Nemecku a teraz sa vrátila. „Nechcem, aby mali naše deti jazykový zmätok,“ vysvetlil svoj prechod k češtine.

„V tíme je niekoľko nových hráčov a myslím si, že má silu. Ale pre mňa je predčasné niečo hodnotiť. Dôležité je, aby sme pokračovali ďalej. Čo sa týka zmeny herného štýlu, tak toho bolo na mňa veľa. Ale snažil som sa splniť, čo mi tréner Venera prikázal,“ pokračoval slovenský útočník.

Po návrate do Brna sa Baleja jeho staronoví spoluhráči žartovne spýtali,čo v kabíne hľadá. „Trochu ma hecovali. Hubáček vyhlásil, že sa cíti ako na Slovensku. Sranda musí byť. Tešil som sa domov do Brna, aj keď skúsenosť v Slovane pre mňa bola veľmi cenná.“

Výkony a výsledky Komety počas sezóny sledoval väčšinou na internete, informácie zbieral aj od kamarátov z Brna. V tíme by mal patriť ku streleckým posilám, v tomto ohľade je ale Balej opatrný. „To sa uvidí až na konci sezóny. Potom sa ma spýtajte, či som bol posilou,“ dodal.

debata chyba