Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Třinec bude bez Baleja zrejme do konca sezóny

Hokejistom Třinca bude zrejme do konca sezóny chýbať slovenský ptočník Jozef Balej. Dvadsaťsedemročný bývalý reprezentant dlhodobo trpí bolesťami chrbtice a hrozí mu, že v tomto ročníku 02 ligy si už nezahrá.

06.01.2010 15:33
Jozef Balej Foto:
Jozef Balej.
debata

Balej maróduje už šesť týždňov a jeho návrat na ľad je v nedohľadne. Za Oceliarov naposledy nastúpil 24. novembra vo víťaznom zápase s pražskou Slaviou. Potom sa však vrátili problémy, s ktorými sa potýkal už skôr.

„Vyzerá to, že tie problémy sú chronické. Chodí na rôzne vyšetrenia, rehabilituje a je otázka, či počas sezóny ešte vôbec zasiahne do hry,“ povedal hovorca klubu Ivo Pullman.

Povahu zranenia klub odmietol komentovať, podľa neoficiálnych správ Baleja sužuje platnička. Podobné problémy si našli aj českého obrancu Jiřího Šlégra.

Balej si po vlaňajšom príchode zo Švajčiarska vyhradil dvadsiatimi gólmi pevnú pozíciu medzi elitnými útočníkmi Oceliarov. Aj v prebiehajúcom ročníku stihol napriek zdravotným prekážkam v trinástich zápasoch streliť štyri góly a pridať päť asistencií. Svoju bilanciu však len tak skoro nerozšíri.

„Zatiaľ to nádejne nevyzerá. Hrať nemôže a my sa pripravujeme na to, že to už nemusí vyjsť. Pri hráčovi takých kvalít je to o to nepríjemnejšie, ale veríme, že sa ešte dá dokopy a pomôže nám,“ dodal Pullman.

debata chyba