Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Slafkovskému sa nedarilo, ľudia ho posielajú na farmu. Regenda ide bomby

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský má za sebou ďalší prípravný duel v NHL. Žiaľ, nezažiaril v ňom, hoci dostal najviac priestoru zo všetkých hráčov.

05.10.2022 05:48
Juraj Slafkovský Foto: ,
Juraj Slafkovský.
debata (18)

A vedľa seba v útoku mal prvýkrát najväčšie hviezdy Montrealu – Nicka Suzukiho a Cola Caufielda. Napriek tomu jeho tím prehral s Ottawou 4:5.

Jednotka draftu sa vôbec nepresadila, nepripísala si žiadny kanadský bod a fanúšikovia Montrealu na sociálnych sieťach dokonca píšu, že pôsobila viac ako divák, ale nie ako hráč. Podľa nich Slafkovskému neďaleká farma v Lavale najbližšie mesiace neublíži.

Slafkovský strávil na ľade 22:24 minúty. Pripísal si dva hity, dve strely a jeden mínusový bod. Zo štyroch prípravných duelov má na konte jeden kanadský bod za prihrávku v zápase deň predtým proti Torontu. Bol to dosiaľ jeho jediný vydarený prípravný zápas.

Montreal čakajú do začiatku sezóny ešte dva prípravné zápasy – oba proti Ottawe. Je teda možné, že po nich mladý Košičan odíde do AHL – tento variant pripúšťajú aj GM Montrealu Kent Hughes či tréner Martin St. Louis.

Sezónu v Lavale zrejme začne aj Filip Mešár, ktorého tam poslali v utorok.

Naopak, až nečakane dobre sa darí inému Slovákovi. Pavol Regenda sa v noci zaskvel gólom a dvoma asistenciami. Prispel tak k víťazstvu Anaheimu nad Los Angeles 5:4.

Regenda skóroval v 37. min a vyrovnal na 4:4. V príprave si zapísal na konto tretí presný zásah. Pripomíname, že v lanskej sezóne nestupoval za extraligové Michalovce. Ak by sa mu podarilo prebojovať priamo do NHL, bola by to malá hokejová bomba.

Juraj Slafkovský a Filip Mešár v prípravnom dueli Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Juraj Slafkovský pred zápasom proti New Jersey.
18 debata chyba
Viac na túto tému: #Montreal Canadiens #Juraj Slafkovský