Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šialený skrat Thorntona. Knokautoval Mrázka

V noci na piatok zasiahli do bojov v hokejovej NHL štyria Slováci. V dueli Caroliny so San José nebol na ľade ani jeden, no napriek tomu sa bolo na čo pozerať.

06.12.2019 08:58
debata (3)

Česko malo v zápase trojnásobné zastúpenie. Najviac vzruchu spôsobil domáci gólman Hurricanes Petr Mrázek. Uprostred druhej tretiny za priaznivého stavu 2:1 ukryl puk pod lapačkou pred zakončujúcou legendou Joeom Thorntonom. Štyridsaťročný Kanaďan mu sekol po lapačke a rozpútal cirkus.

Mrázek stratil nervy a zahnal sa hokejkou po Thorntonovi. Na olympijského víťaza z roku 2010 síce nedosiahol, no následne sa mu postavil zoči-voči. Thornton sa s gólmanom nemaznal a rýchlo ho poslal na zem úderom pravačkou do tváre. Maska mu len tak nadskočila.

Nasledovala mela, no rozhodca potrestal len dvojicu hlavných aktérov. Mrázek dostal 2 minúty za sekanie, Thorntom inkasoval dvojnásobnú porciu aj za hrubosť.

Mrázek sa Thorntonovi pomstil hokejovo, jeho Carolina zvíťazila 3:2 po nájazdoch. Thornton v zápase zaznamenal aj jednu asistenciu, medzi trojicou exekútorov v nájazdoch nefiguroval.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Carolina Hurricanes #San Jose Sharks #Petr Mrázek #Joe Thornton