Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Boston podľa očakávaní povolal Cehlárika späť do prvého tímu

Organizácia zámorskej NHL Boston Bruins podľa očakávaní povolala do prvého tímu slovenského hokejistu Petra Cehlárika. Šikovný útočník by mal nastúpiť už v stretnutí proti San Jose Sharks, ktoré sa odohrá v noci z nedele na pondelok.

19.02.2017 13:14
Peter Cehlárik, Alexandre Burrows Foto: ,
Peter Cehlárik v zápase proti Vancouvru.
debata

Dvadsaťjedenročný krídelník odohral minulý týždeň v NHL premiérové dva zápasy a pripísal si dva body. Následne bol poslaný naspäť na farmu do mužstva Providence Bruins, pretože Boston mal málo vídnanú 6-dňovú prestávku a tréneri nechceli, aby Cehlárik vypadol z tempa. Rodák zo Žiliny síce neodohral v nižšej AHL ani jeden duel, ale bol aspoň v tréningovom ryt­me.

Juniorský bronzový medailista z MS 2015 Cehlárik odohral svoje prvé stretnutia v NHL v česko-slovenskom útoku s Davidom Krejčím a Davidom Pastrňákom.

„Na tento týždeň ma vedenie poslalo späť na farmu, lebo Bruins majú voľno – päť dní nebudú ani trénovať. V AHL bol pred dvoma týždňami tiež Zápas hviezd, takže som mal štyri voľné dni. Som plný energie a tréningy mi len pomôžu. Vždy sa cítim lepšie, keď trénujem, ako keby som len sedel doma a oddychoval,“ vysvetľoval Cehlárik v pondelkovom rozhovore pre Pravdu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Boston Bruins #Peter Cehlárik