Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Crosby by sa rád ešte vrátil do Bieleho domu

Kapitán hokejistov Pittsburghu Penguins zo zámorskej NHL Sidney Crosby doteraz získal s "tučniakmi" dvakrát Stanleyho pohár a rád by sa z tejto trofeje tešil ešte aspoň raz.

07.10.2016 12:16
Barack Obama, Sidney Crosby Foto: ,
Sidney Crosby s prezidentom USA Barackom Obamom.
debata

Dvadsaťdeväťročný center to povedal vo štvrtok počas návštevy šampiónov v Bielom dome u prezidenta Barracka Obamu. „Je pre mňa veľká česť stretnúť sa s Barrackom Obamom. Celkový triumf v NHL aj návšteva v Bielom dome sú unikátne veci. Verím, že ešte aspoň raz budem mať šancu sa sem vrátiť,“ cituje slová hviezdneho Crosbyho oficiálny web zámorskej NHL.

Hokejisti Pittsburghu Penguins vo štvrtok navštívili Biely dom vo Washingtone ako úradujúci víťazi Stanleyho pohára. Stalo sa už tradíciou, že americký prezident prijme vo svojom úrade víťazov profesionálnych športových líg. „Tučniaci“ boli v roku 2009 prvým klubom NHL, ktorý vtedy nový prezident USA privítal v Bielom dome. Symbolicky sú aj posledným tímom profiligy, keďže 8. novembra 2016 sú v USA voľby prezidenta a Barack Obama v nich po dvoch funkčných obdobiach už nemôže kandidovať.

debata chyba
Viac na túto tému: #Sidney Crosby