Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pekné gesto hviezdy NHL. Uplakanej fanúšičke poslala podpísaný dres

Žiadna iná výmena v zámorskej hokejovej NHL nerezonovala na internete viac ako odchod šikovného amerického útočníka T.J. Oshieho zo St. Louis Blues do Washingtonu.

17.07.2015 11:55
T.J. Oshie Foto: ,
T.J. Oshie.
debata (1)

Kým priaznivci Capitals oslavovali príchod Oshieho, päťročná fanúšička „bluesmanov“ si šla oči vyplakať. Keď matka u rumázgajúcej dcérky vyzvedala, čo ju tak veľmi rozrušilo, dievčatko odvetilo: „T.J. Oshie opustil tím.“ Upokojenie ratolesti veľmi nenastalo ani po dobre mienenej maminej myšlienke, že americký krídelník predsa zavíta do St. Louis s novým tímom. „Ale potom nebudeme chcieť, aby vyhral,“ kontrovalo vzlykajúce dieťa.

Video sa dostalo až k 28-ročnému krídelníkovi a ten Libby Lu zavolal do štúdia miestnej televízie, ktorá si oddanú fanúšičku pozvalo, aby dieťa celú situáciu ozrejmilo svetu. Ani po dvoch týždňoch Oshie nezabudol na svoju podporovateľku a z Washingtonu jej poslal svoj dres už vo farbách nového zamestnávateľa aj s podpisom, priložil aj malú figúrku hokejistu či detskú hokejku a prilbu, nechýbalo ani mnoho ďalších predmetov vo farbách Capitals. Splnil tak sľub, ktorý malej usmievavej Libby dal počas spomenutého telefonického rozhovoru. Oshie ju takisto uistil, že môže byť fanúšičkou jeho i Washingtonu a zároveň naďalej podporovať St. Louis Blues, keďže kluby účinkujú v rôznych konferenciách.

T.J. Oshie putoval do hlavného mesta USA výmenou za útočníka Troya Brouwera, brankára Pheonixa Copleyho a výber v treťom kole draftu 2016.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #T.J. Oshie