Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Fanúšikovia Chicaga sa búria, že nemajú lístky v Tampe

Na finálových zápasoch Stanleyho pohára v Tampe je len minimum fanúšikov hosťujúceho Chicaga.

05.06.2015 10:33
Chicago Blackhawks, fanúšikovia Foto: ,
Fanúšikovia Chicaga.
debata (1)

Lightning sa rozhodli pred tohtoročným play-off dostať do vlastnej haly najmä fanúšikov svojho tímu a nepredávať vstupenky cez internet ľuďom z iných miest. Šancu majú len ľudia s bydliskom na Floride. Priaznivcom Chicaga sa táto politika nepáči. „V prvom kole sa hnevali fanúšikovia Detroitu. Potom rovnako reagovali aj diváci z Montrealu a New Yorku. Teraz to robia aj fanúšikovia z Chicaga. Naši však tento krok len privítali,“ uviedol viceprezident Tampy pre komunikáciu Bill Wickett. V minulosti sa stávalo, že na zápasoch v Tampe bolo viac fanúšikov hostí ako domácich.

Lightning sa podarilo vypredať jedenásť domácich zápasov v tohtoročnom play-off, v stredu na prvom finále proti Chicagu bolo 19 204 divákov. Lístky sa dajú kúpiť aj priamo v hale do dvoch sektorov, návštevníci však musia byť v nich oblečení v dresoch Lightning alebo v neutrálnych farbách. „Je to len 7 % kapacity. V hale je ďalších 93 percent miest, kde môžete byť oblečení ako chcete,“ dodáva Wickett.

Vstupenková politika Tampy neprekáža ani komisárovi NHL Garymu Bettmanovi. „Tampa Bay sa stala skutočným hokejovým trhom. Vidíte tam vášeň, vzrušenie. Je to pekné sledovať. Som presvedčený, že v klube chcú vytvoriť pre hráčov skutočne domácu atmosféru,“ uviedol komisár NHL Gary Bettman.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #Stanley Cup #Chicago Blackhawks
Načítavajú sa športové výsledky...