Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Višňovský má podozrenie na otras mozgu, Islanders zúria

Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský bude pravdepodobne nešpecifikovanú dobu mimo hry, keďže sa uňho údajne objavilo podozrenie na otras mozgu.

23.04.2015 11:03
debata (3)

Informuje o tom denník Newsday. Hráča New Yorku Islanders tvrdo poslal na ľad v utorkovom štvrtom súboji 1. kola play off súper z Washingtonu Tom Wilson. Zákrok neposudzuje disciplinárne oddelenie súťaže a hráč Capitals môže nastúpiť na piaty duel série.

V kabíne Islanders podozrievajú Wilsona z úmyselného konania a nečistého zákroku. Višňovský už mal v minulosti silnejší otras mozgu, v minulej sezóne vynechal 58 zápasov. Podľa zdroja denníka Newsday sú preto v Islanders teraz opatrní.

Zákrok Wilsona na Višňovského

„Vieme, že mal už v minulosti problémy s otrasom. Robí sa mi zle na žalúdku, keď ho vidím trpieť. Nie je to dobrý pocit. Wilson mu chcel evidentne ublížiť,“ povedal obranca Islanders Thomas Hickey. Napriek hnevu chcú ostrovania vyhrať športovou cestou. „Môžeme tiež zrážať protihráčov. Puk bol ďaleko od miesta, kde korčuľoval Višňovský. Bol to zákrok na bezbranného hráča. Budeme však hrať ďalej v rámci pravidiel,“ uviedol útočník John Tavares.

Wilson v stredu počas tréningu Capitals tvrdil, že je presvedčený o čistote zákroku. Podporil ho aj tréner Barry Trotz. „Nevyskočil, zostal na nohách, puk tam chvíľu predtým bol. Neurobil nič iné okrem toho, že doňho vrazil,“ tvrdil Trotz.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Ľubomír Višňovský #New York Islanders