Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Wilson zranil Višňovského. Je to idiot, zastal sa Slováka hviezdny spoluhráč

Defenzíva hokejistov New Yorku Islanders utrpela ďalšiu veľkú ranu, po tvrdom náraze za bránkovou čiarou od Toma Wilsona nedohral utorkový zápas 1. kola play-off slovenský obranca Ľubomír Višňovský.

22.04.2015 09:26
NHL/ Foto: ,
Slovenský obranca New Yorku Islanders Ľubomir Višňovský leží na ľade po tom, ako ho zrazil krídelník Washingtonu Tom Wilson.
debata (5)

Štart topoľčianskeho rodáka v ďalšom súboji je otázny. Rozbehnutý Wilson súpera v drese Islanders v druhej tretine tvrdo trafil do hlavy, zvalcoval ho a poslal na zem. Otrasený Višňovský sa len veľmi ťažko zdvíhal z plochy, z tváre mu išla krv. Potom už do zápasu nezasiahol a domáci ostrovania dohrávali zápas len s piatimi zadákmi.

Pozrite si, ako Wilson zvalcoval Višňovského

Islanders prehrali duel 1:2 po predĺžení a stav v sérii je nerozhodný 2:2. Jaroslav Halák inkasoval dva góly z 30 striel, ten víťazný prišiel v 12. min predĺženia z hokejky Nicklasa Bäckströma. Švédsky center prekvapil Haláka nahodením puku od modrej čiary.

Po stretnutí sa najviac diskutovalo o Wilsonovom zákroku na Višňovského. „Wilson je idiot. Ten chlap len bezohľadne udrie každého, skáče a hádže sa pod nohy. Toto nie je miesto pre takýto hokej,“ uviedol útočník Islanders Kyle Okposo.

Ani trénera Jacka Capuana nepotešil pohľad na zranenie svojho zverenca. „Z môjho pohľadu Wilson vyskočil, aby zvýraznil náraz. Musel som stiahnuť hru na päť obrancov, ale útočníci odviedli skvelú prácu a výborne im pomáhali,“ uviedol Capuano.

Višňovský odohral v utorok proti Capitals len 7:50 min, mal aj jeden plusový bod. Informácie zverejnil New York Post.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Ľubomír Višňovský #New York Islanders #NY Islanders