Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pozrite si: Pánik poslal súperovu hokejku do hľadiska, dostal trest

Slovenský hokejista Richard Pánik nedohral štvrtkový duel zámorskej hokejovej NHL v Toronte proti Floride (1:4) pre kuriózne vylúčenie.

27.03.2015 10:11
hokejka, Brandon Pirri Foto:
Hokejka Brandona Pirriho v hľadisku.
debata

V 55. min súboja dostal osobný desaťminútový trest za to, že po súboji pri mantineli poslal hokejku hosťujúceho Brandona Pirriho cez plexisklo do hľadiska.

„Bojovali sme o puk, mali sme prekrížené hokejky. Netušil som, že tú svoju nedrží už v rukách. Normálne som len dohral súboj. Nemal som záujem vyhodiť mu hokejku mimo hraciu plochu. Bol som k nemu otočený chrbtom a vtedy je ťažké zistiť, či má alebo nemá hokejku v rukách. Rozhodca ma vylúčil a mne nezostáva nič iné, iba to rešpektovať,“ povedal v rozhovore pre klubový web Pánik.

Richard Pánik poslal hokejku Brandona Pirriho do hľadiska

Jeden z fanúšikov si mohol odniesť z duelu aspoň cenný artikel, keďže radosť z hry Toronta veľkú nemal. Maple Leafs sa nedarí, prehrali siedmy duel v rade a nemajú šancu dostať sa do play off.

Do konca sezóny čaká na Toronto ešte sedem zápasov a len dva z nich s tímami, ktoré nemajú šancu postúpiť do play off. Leafs neboli vo vedení v stretnutiach už 23 tretín či 468 minút a 50 sekúnd. Prejavuje sa to aj na diváckom záujme, oficiálne bolo vo štvrtok proti Floride na zápase 18 831 divákov, ale množstvo sedačiek bolo prázdnych.

„Nie je to zábavné stále prehrávať. Musíme však hrať s hrdosťou, v každom zápase sa veľmi snažiť a pokúsiť sa ešte potešiť fanúšikov. Zároveň chceme skomplikovať zápasy súperom,“ uviedol pre klubový web Pánik.

debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Pánik #Toronto Maple Leafs