Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jurčo sa vracia do zostavy Detroitu. Doliečoval sa na Bahamách

Slovenský útočník Tomáš Jurčo by sa mal do zostavy tímu Detroit Red Wings zo zámorskej hokejovej NHL vrátiť už vo štvrtok na ľade Tampy Bay Lightning.

28.01.2015 14:12
debata

Pre Detroit Free Press to uviedol tréner „červených krídel“ Mike Babcock. Dvadsaťdvaročný Košičan nútene pauzuje pre zdravotné problémy s chrbtom od 6. januára. Počas ostatného víkendu vyplneného Zápasom hviezd sa Jurčo zotavoval, doliečoval a relaxoval na Bahamách.

Spending some time off in Bahamas

Fotka zveejnn uivatelem Tomas Jurco (@tomasjurco),

V tejto absolvoval v tíme Red Wings 37 stretnutí, strelil v nich dva góly a pridal desať asistencií. Celkovo má na svojom konte Jurčo v profilige 73 zápasov (10+17), v play off pridal tri štarty bez bodového zisku.

Mike Babcock by mal slovenského krídelníka zaradiť do štvrtého útoku. Slovenský účastník ZOH 2014 v tomto ročníku absentoval v zostave Detroitu už aj medzi 4. a 14. novembrom, no vtedy ho tréner Babcock posadil na tribúnu.

Tomáš Jurčo sa už pred týždňom vyjadril, že sa od zranenia v súboji v Edmontone cíti omnoho lepšie. Nechcel však nič uponáhľať. „Dôležité je, aby som sa nevrátil príliš skoro a potom nemal rovnaké problémy alebo omnoho väčšie spojené s operáciou. Počkám si, až budem stopercentne pripravený,“ povedal pred týždňom Tomáš Jurčo.

Red Wings sa v sezóne 2014/2015 darí, na svojom konte majú 65 bodov zo 48 stretnutí. V tabuľke Atlantickej divízie sú „červené krídla“ na čele o bod pred Tampou Bay.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Jurčo #Detroit Red Wings