Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Halák si možno zachytá v Zápase hviezd. Nahradí Howarda?

Hokejový brankár Jimmy Howard bude pre problémy so slabinami absentovať v drese Detroitu Red Wings dva až štyri týždne a príde aj o Zápas hviezd NHL, ktorý sa uskutoční 25. januára v Columbuse.

14.01.2015 16:44
Jaroslav Halák Foto:
Jaroslav Halák.
debata

V nominácii na exhibíciu by ho mal podľa zámorských médií nahradiť jeden z dvojice Jaroslav Halák (New York Islanders) – Marc-Andre Fleury (Pittsburgh Penguins).

Howard sa zranil v prvej tretine sobotňajšieho zápasu na ľade Washingtonu, z ľadu ho odniesli na nosidlách. Počas tohto týždňa sa podrobil podrobným vyšetreniam, ktoré odhalili vážnosť zranenia. V bránke Red Wings pri jeho absencii budú dostávať šancu Petr Mrázek a Tom McCollum. Howardov náhradník Jonas Gustavsson.

Howardova absencia bude znamenať, že Detroit nebude mať v Zápase hviezd žiadneho zástupcu. NHL sa snaží, aby sa v exhibícii predstavil hráč z každého z tridsiatich klubov, ale pri náhradníkoch to už neplatí. Šanca sa preto otvára pre jedného z dvojice Fleury – Halák. Pittsburgh momentálne zastupujú v Zápase hviezd Sidney Crosby a Jevgenij Malkin, Islanders John Tavares. V pôvodných nomináciách nebol žiaden slovenský hokejista. Informácie zverejnil Detroit News a web Yahoo!.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jaroslav Halák #Jimmy Howard