Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gáborík: Musíme často strieľať a byť ešte dôraznejší

Hokejistom tímu Los Angeles Kings sa v nedeľu na ľade Toronta v zámorskej NHL podarilo otočiť z 0:2 na 3:2, o víťazovi však rozhodovali až samostatné nájazdy a v nich "králi" neuspeli ani raz.

15.12.2014 11:40
Marián Gaborík, Darryl Sutter Foto: ,
Marián Gaborík s trénerom Los Angeles Kings Darrylom Sutterom.
debata

Podiel na zisku aspoň bodu pre kalifornské mužstvo mal aj slovenský útočník Marián Gáborík, ktorý v 42. min upravil na 3:2 pre Kings. V „lotérii“ potom nenašiel recept na brankára Jamesa Reimera. Hokejisti Los Angeles v nájazdoch neuspeli už štvrtýkrát za sebou, naposledy si bod navyše v rozstrele pripísali v polovici októbra v domácom súboji proti St. Louis. V novembri nevyzreli na NY Islanders, Anaheim ani Nashville, v decembri na Toronto. „Nejako sa musíme cez nájazdy prehrýzť, nedarí sa nám v nich. V Toronte sme zabojovali a získali aspoň bod, čo sa cení. U súperov by sme však mali získavať viac bodov,“ povedal pre Gáborík pre Fox Sports West.

Kings z ostatných piatich zápasov nazbierali iba tri body a tabuľke Pacifickej divízie sú na 4. mieste. „Musíme stále strieľať a góly tam začnú padať. Takisto nesmieme zanedbať hru pred brankárom a dorážanie pukov. Myslím si, že to robíme už teraz, ale musíme to robiť ešte častejšie a dôraznejšie,“ pokračoval 32-ročný odchovanec trenčianskeho hokeja.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marián Gáborík #Los Angeles Kings