Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tampa zvíťazila v New Yorku, Callahan úradoval

Útočník Ryan Callahan sa pri svojom návrate do Madison Square Garden blysol dvoma gólmi a zaslúžil sa výrazne o hladký triumf Tampy v zápase NHL na ľade New York Rangers 5:1.

18.11.2014 07:26
Ryan Callahan Foto: ,
Veľká radosť Ryana Callahana.
debata

Bývalý kapitán Rangers najprv v 15. min po skvelej práci Stevena Stamkosa v presilovke zvyšoval na 2:0 a necelé tri minúty pred koncom tretej tretiny pečatil opäť po nezištnej prihrávke Stamkosa na 5:1. „Tento zápas som si užil. Bolo v ňom veľa emócií. Víťazstvo pri návrate do New Yorku je tá najdôležitejšia vec, dva góly sú bonusom,“ cituje Callahana server NHL.

Jediný gól Rangers strelil v úvode druhej tretiny 39-ročný veterán Martin St. Louis, ktorý v minulosti odohral 13 sezón práve v drese Tampy. Lightning majú z ostatných 10 zápasov 8 víťazstiev a len 1 prehru v riadnom hracom čase a v Atlantickej divízii sú druhí o bod za Montrealom. Ide zároveň o dva najlepšie tímy celej NHL.

New York Rangers – Tampa Bay 1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
Góly: 21. St. Louis (Brassard, Stepan) – 7. Kučerov (T. Johnson, Palát), 15. Callahan (Stamkos, V. Filppula), 35. Stamkos (V. Filppula), 39. Killorn (T. Johnson, Palát), 58. Callahan (Stamkos)

debata chyba
Viac na túto tému: #New York Rangers #Tampa Bay Lightning