Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gáborík už korčuľoval, Kopitar sa zranil

Hokejista Los Angeles Kings Marián Gáborík počas víkendu prvýkrát korčuľoval od zranenia v dolnej časti tela, ktoré utrpel 12. októbra.

27.10.2014 08:34
6. Marián Gáborík Foto: ,
Marián Gáborík.
debata

Trenčan v nedeľu ešte nenastúpil na súboj proti Columbusu, ale podľa Orange County Register pravdepodobne odcestuje s mužstvom na nadchádzajúci osemdňový päťzápasový trip, ktorý Kings začnú v utorok vo Philadelphii. Práve počas tejto cesty by sa mohol Gáborík vrátiť do zostavy Los Angeles.

Tridsaťdvaročný krídelník má nešpecifikované zdravotné problémy, pravdepodobne ide o svalové zranenie. Gáboríka trápilo už v predsezónnej príprave. V nedeľu vynechal piaty duel v rade. V základnej časti stihol odohrať tri stretnutia, v ktorých raz asistoval. V priemere strávil na ľade 17:16 min.

Počas nadchádzajúcej šnúry na klziskách súperov by sa do zostavy Los Angeles mohol vrátiť aj Trevor Lewis, ktorý cez víkend po dvoch týždňoch opäť trénoval. V nedeľu sa zranil center prvej formácie Kings Anže Kopitar. Pre problémy v dolnej časti tela odstúpil zo súboja s Columbusom v tretej tretine. Informuje o tom OC Register.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marián Gáborík #Los Angeles Kings #Anže Kopitar