Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Cháru čaká dlhšia pauza. Zradilo ho koleno

Kapitán hokejistov Bostonu Bruins Zdeno Chára si poškodil väzy v kolene a očakáva sa, že bude pauzovať štyri až šesť týždňov. Nie je vylúčený ani operačný zákrok.

24.10.2014 07:51
Zdeno Chára Foto: ,
Zdeno Chára.
debata

Chára sa zranil v prvej tretine štvrtkového stretnutia NHL, keď v 9. min v obrannom pásme pred brankárom Bruins Niklasom Svedbergom tvrdo zrazil Johna Tavaresa. Pri zákroku si poranil ľavé koleno, následne dohral striedanie a odstúpil zo súboja. Informácie o mesačnom až šesťtýždňovom výpadku zverejnil na základe svojich zdrojov web televíznej spoločnosti ESPN.

Zrážka Cháru s Tavaresom.

Bližšie informácie o zdravotnom stave Zdena Cháru zatiaľ nie sú k dispozícii. „Zatiaľ som nezisťoval nič bližšie. Navyše, nebudeme vedieť nič až do podrobných vyšetrení lekármi,“ uviedol krátko po zápase tréner Bruins Claude Julien, ktorý nemôže počítať v týchto dňoch ani s Kevanom Millerom. Obranca má problémy s ramenom a termín jeho návratu na ľade nie je známy.

„Je to pre nás ťažké. Chára je naším vodcom. Veci sa vždy skomplikujú, ak vypadne podobný článok. Musíme však zabojovať, hrať lepšie a dosahovať najlepšie výsledky aj pre neho,“ povedal obranca Bruins Dennis Seidenberg.

Chára sa zranil v deviatom stretnutí ročníka. V štatistikách má zatiaľ dva góly, jednu asistenciu, dve mínusky, šesť trestných minút a 28 striel.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeno Chára