Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Meszároš dostal v Buffale varovanie. Musí hrať lepšie, vraví tréner

Tréner hokejistov Buffala Sabres Ted Nolan mal v utorok predpoludním počas rozkorčuľovania dlhú debatu so slovenským obrancom Andrejom Meszárošom a následne mu oznámil, že ho pred zápasom s Carolinou pošle na tribúnu.

15.10.2014 11:53
Andrej Meszároš Foto: ,
Andrej Meszároš z Buffala pred radujúcimi sa hráčmi Anaheimu.
debata

Považskobystrický rodák videl z hľadiska prvé víťazstvo Sabres v novej sezóne, Hurricanes zdolali 4:3 po samostatných nájazdoch. Meszároš mal v prvých troch stretnutiach šesť mínusových bodov, nebol však jediným hráčom Buffala, ktorý nepresvedčil trénera.

„Nemôžem posadiť desať hráčov. Nikto nemá isté miesto a skutočne hovorím, že nikto,“ uviedol pre Buffalo News Nolan a pokračoval: „Je to frustrujúce a šokujúce pre mňa, ak hráči nebojujú a nepracujú. Na tieto činnosti nepotrebujete veľké zručnosti. Musíme len bojovať. V prvých troch zápasoch sezóny sme mali dobré záblesky, potom však prišla chyba a my sme prešli do nastavenia ‚čaká nás ďalšia prehra‘ namiesto toho, aby sme bojovali.“

Meszároš je prvým hráčom Buffala v tejto sezóne, ktorý putoval na tribúnu. Slovákovi nevyšiel najmä sobotňajší zápas v Chicagu, kde nazbieral štyri mínusové body. V pondelok mal mínusku s Anaheimom a v utorok už bol na tribúne. Nolan sľubuje, že mu dá ďalšiu šancu.

„Jedinou vecou, s ktorou teraz v realizačnom tíme musíme pracovať, sú slová a činy. Od Meszároša jednoducho potrebujeme, aby hral lepšie,“ doplnil pre Buffalo News Nolan, ktorý zo zostavy takmer vyradil aj Rasmusa Ristolainena. Ten napokon odohral proti Hurricanes takmer 20 minút. Meszároša nahradil v zostave Tyson Strachan.

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Meszároš #Buffalo Sabres