Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tvrdý náraz! Sekera chcel zabrániť gólu, skončil v nemocnici

Slovenský hokejový obranca Andrej Sekera pre zranenie nedohral utorkové stretnutie NHL svojej Caroliny proti Buffalu, ktoré vyhrali hostia 4:3 po nájazdoch.

15.10.2014 07:40
Andrej Sekera Foto: ,
Otrasený obranca Caroliny Andrej Sekera.
debata

Sekera sa nedobrovoľne porúčal z ľadu už v 13. min zápasu (odohral 5:12 min), keď po nekontrolovanom páde v rýchlosti rukami a čelom tvrdo narazil do mantinelu za bránkou Hurricanes. Sekera sa pokúšal zabrániť útočníkovi hostí Marcusovi Folignovi v strelení gólu, ten však napokon otvoril skóre zápasu a slovenský obranca musel po prudkom náraze na pozorovanie do nemocnice. Sekera stratil v rýchlosti kontrolu nad svojím pohybom po tom, čo zakopol o brankára Cama Warda.

Zranenie Andreja Sekeru

"Rontgenové snímky boli negatívne. Uvidíme, čo bude ďalej,“ cituje server NHL trénera Caroliny Billa Petersa. "Pomaly si môžeme v tíme zriadiť oddelenie pre zranených a chorých,“ dodal Peters.

Carolina hrá momentálne bez viacerých kľúčových hráčov, akými sú Eric Staal, Jordan Staal, Jeff Skinner či Patrick Dwyer. Server CBC Sports pripomína, že strata Sekeru by mohla mať pre Hurricanes zlé následky, keďže ide o jedného z najvyťažova­nejších a zároveň najproduktívnejších hráčov tímu. V lanskej sezóne sa 28-ročný slovenský reprezentant prezentoval 11 gólmi a 33 asistenciami v 74 zápasoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Sekera #Carolina Hurricanes