Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gáborík s LA Kings obhája podľa simulácie Stanleyho pohár

Podľa počítačovej simulácie hrou EA Sports NHL 15 sa v blížiacej sa sezóne hokejovej NHL stanú víťazmi Stanleyho pohára hráči tímu Los Angeles Kings v kádri so slovenským útočníkom Mariánom Gáboríkom.

01.10.2014 17:19
Marián Gáborík Foto: ,
Marián Gáborík (vpravo) oslavuje gól so spoluhráčom z Los Angeles Drewom Doughtym.
debata

Informuje o tom oficiálna stránka zámorskej profiligy. Vo finále play-off by mali „králi“ zdolať Boston 4:2 na zápasy. Ak by sa prognóza tejto simulácie potvrdila, Kings by obhájili trofej prvýkrát od čias dominancie Detroitu v rokoch 1997 a 1998.

Do záverečnej série sezóny by sa podľa simulácie mali „králi“ prebojovať v konferenčnom finále cez víťaza Prezidentskej trofeje Chicago (106 bodov), Boston si sériu proti Kings vybojoval v hre vyradením Columbusu.

Už v prvom kole play-off vypadol Pittsburgh s kapitánom Sidneym Crosbym, víťazom Hart Trophy pre najužitočnejšieho hráča ligy, Art Ross Trophy pre najproduktívnej­šieho hráča základnej časti, Maurice „Rocket“ Richard Trophy pre najlepšieho strelca súťaže a Ted Lindsay Award pre najlepšieho hokejistu podľa hráčskej asociácie.

Najlepším obrancom sa stal Oliver Ekman-Larsson z Arizony, nováčikom Jonathan Drouin z Tampy Bay a cenu pre najlepšieho brankára priradila simulácia Careymu Priceovi z Montrealu. Útočník Chicaga Patrick Kane získal Lady Byng Memorial Trophy.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marián Gáborík #Los Angeles Kings