Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tatar: Čakám na telefonát z Detroitu

Hokejovému útočníkovi Tomášovi Tatarovi sa končí v posledný júnový deň kontrakt s Detroitom Red Wings.

30.06.2014 11:50
4. Tomáš Tatar Foto: ,
Tomáš Tatar.
debata

Obe strany majú záujem o predĺžení spolupráce, ale zatiaľ neprišlo k žiadnej dohode. „Mal som teraz v piatok volať s generálnym manažérom alebo agentom. Zatiaľ sa neozývajú, takže čakám na telefonát,“ priznal vo víkendovom rozhovore pre svoj oficiálny web Tomáš Tatar.

Dvadsaťtriročný krídelník má od uplynulej sezóny 2013/2014 stabilné miesto v zostave Red Wings. V nedávno skončenom ročníku odohral 73 stretnutí základnej časti, v ktorých strelil devätnásť gólov a pridal 20 asistencií. V play-off v piatich súbojoch nebodoval. Na majstrovstvách sveta v Minsku strelil štyri góly a pridal rovnaký počet asistencií, na ZOH 2014 v Soči bola jeho bilancia 1+1.

Posledný víkend bol pre Tatara športovým. V sobotu nastúpil v Harichovciach vo futbalovej exhibícii, v nedeľu zasa hral na charitatívnej akcii florbal. V súčasnosti sa už pripravuje aj na novú sezónu. „Začal som trénovať len pred dvoma týždňami, pomaly sa do toho dostávam. Tento týždeň sa už cítim trošku lepšie. Je predo mnou ešte ďalších šesť týždňov,“ doplnil na svojom webe Tatar.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Tatar #Detroit Red Wings