Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Podľa bookmakerov je favoritom na zisk Stanleyho pohára Chárov Boston

Hokejisti Bostonu sú najväčšími favoritmi na zisk Stanleyho pohára. Podľa bookmakerov by vo finále zámorskej NHL mohol tím okolo slovenského kapitána Zdena Cháru nastúpiť proti St. Louis.

15.04.2014 10:30
Zdeno Chára, Tuukka Rask Foto: ,
Zdeno Chára a Tuukka Rask z Bostonu Bruins.
debata

Na Bruins vypísali kurz 7:2, St. Louis má 6:1. Vysoké šance na úspech dávajú aj Pittsburghu (7:1) a obhajcom trofeje z Chicaga (8:1). V prvom kole play-off Západnej konferencie na seba narazia St. Louis a Chicago a jeden z ašpirantov na celkový triumf ukončí sezónu.

Bookmakeri najmenej veria Dallasu a Columbusu (oba 50:1) a tiež Minnesote (40:1). Súboje o Stanleyho pohár sa začnú v zámorí v stredu 16. apríla. Do vyraďovacej časti postúpili kluby deviatich Slovákov. V Bostone pôsobia obrancovia Andrej Meszároš a Zdeno Chára, ich úlohou bude zastaviť aj dvojicu útočníkov Detroitu Red Wings Tomáša Tatara a Tomáša Jurča.

Tampa Bay Richarda Pánika je súperom Montrealu aj s Petrom Budajom. Mariána Hossu a Michala Handzuša z Chicaga čaká séria proti St. Louis, Marián Gáborík sa pokúsi vystrieľať postup pre Los Angeles cez San Jose.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeno Chára #Boston Bruins