Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Zákrok na D. Sedina vystrašil fanúšikov vo Vancouveri

Hokejistu Vancouveru Daniela Sedina museli počas zápasu NHL s Calgary previezť do nemocnice, kde je hospitalizovaný a v stabilizovanom stave.

14.04.2014 11:24
Daniel Sedin Foto: ,
Daniel Sedin opúšťa ľadovú plochu v opatere záchranárov.
debata

Situácia zo záveru druhej tretiny vystrašila fanúšikov v Rogers Centre, ktorí na pár sekúnd zmĺkli. Švéd po zákroku rukami od Paula Byrona narazil tvrdo hlavou do plexiskla a spadol na ľad.

Daniel Sedin ostal dlho ležať na ľade a záchranári museli priniesť nosidlá. Byron dostal trest na 5 minút a do konca zápasu za narazenie. „Daniela Sedina hospitalizovali v stabilizovanom stave a podrobí sa ďalším vyšetreniam,“ píše sa v stanovisku Vancouveru.

Byron patrí v lige medzi najslušnejších hráčov, pred nedeľou mal na konte len dvanásť trestných minút. Pravdepodobne ho čaká disciplinárne konanie. „Chcel som dohrať situáciu. Nemyslím si, že by to bol nečistý zákrok a určite som ho nechcel zraniť. Verím, že bude v poriadku,“ tvrdil Byron.

Daniel Sedin strelil v nedeľňajšom súboji pred zranením dva góly, po stretnutí ho vyhlásili za prvú hviezdu. Vancouver napokon vyhral 5:1. „Verím, že Daniel bude v poriadku. Bol som trocha znepokojený, keď som videl, že sa nehýbe,“ priznal tréner John Tortorella. Informácie zverejnil web NHL.com.

Zákrok Paula Byrona na Daniela Sedina.
debata chyba
Viac na túto tému: #Danel Sedin