Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Susedia sa sťažujú na Tatara, je vraj v noci hlučný

Slovenskému hokejovému útočníkovi v službách Detroitu Tomášovi Tatarovi hrozí vysťahovanie z apartmánu, v ktorom je podnájomníkom ďalšieho hráča Red Wings Darrena Helma.

29.03.2014 17:12
4. Tomáš Tatar Foto: ,
Tomáš Tatar.
debata (3)

Susedia sa totiž sťažujú na hlučné aktivity v byte v neskorých nočných hodinách. Informuje o tom web denníka Detroit News, od ktorého to následne prebrali aj ďalšie zámorské internetové stránky.

Združenie obyvateľov Main Street Loft Condominium už podalo na súde sťažnosť proti Darrenovi Helmovi ako majiteľovi a Tomášovi Tatarovi ako podnájomníkovi. Podľa dokumentácie sa v apartmáne porušujú pravidlá a predpisy platné v bytovom komplexe. V dome býva iba Tatar, Helm žije na inej adrese, ale je majiteľom bytu. Žalujúca strana požaduje, aby hokejisti urobili nápravu alebo sa vysťahovali z bytu na treťom poschodí.

Susedia sa od októbra 2013 opakovane sťažovali na nadmerný hluk, hlasnú hudbu, kričanie a búchanie do podlahy či steny, čo sa malo opakovať aj štyrikrát do týždňa a niekedy trvať i medzi polnocou a štvrtou hodinou rannou. Na zvýšenú hlučnosť upozornili aj políciu v Royal Oak.

Tatar podľa sťažnosti navyše svoje vozidlo parkuje dlhodobo na miestach, ktoré sú určené len na krátkodobé zastavenie návštev. Obaja hokejisti už dostali od združenia 16. decembra a 7. januára upozornenia na prípadnú súdnu sťažnosť, ak nepríde k náprave. Tatar a ani Helm neboli v piatok pre denník Detroit News k dispozícii, aby komentovali situáciu.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Tatar #Detroit Red Wings