Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kopecký sa stal druhýkrát otcom, syna Tobiasa 'oslávil' gólom

Hokejový útočník Tomáš Kopecký sa stal druhýkrát otcom, jeho manželka Mária porodila páru v sobotu ráno syna Tobiasa. Kopeckého správa o pôrode zastihla v Minnesote, kam mužstvo Detroitu priletelo v piatok večer. Jeho manželka Mária mu o druhej hodine ráno minnesotského času oznámila, že jej odtiekla plodová voda a čaká ju pôrod.

22.02.2009 20:44
Tomáš Kopecký
Rodina Kopeckých sa rozrástla o ďalšieho synčeka.
debata

Kopecký sa pokúsil o urýchlený presun do Detroitu, volal aj Mariánovi Gáboríkovi o možnosti letu súkromným lietadlom, ale vzhľadom na nočnú hodinu sa mu nič nepodarilo vybaviť. Napokon zostal v Minnesote a Mária o štvrtej ráno porodila syna.

„Som vzrušený a veľmi šťastný. Rozprával som sa s trénerom Babcockom a on mi povedal, že rozhodnutie je v mojich rukách. Ak budem chcieť ísť domov, nech idem. Potom som sa rozprával s manželkou a rozhodli sme sa, že zostanem s mužstvom,“ povedal pre Detroit Free Press Kopecký.

Rodák z Ilavy napokon v sobotu podvečer odohral za Detroit v Minnesote zápas a dal v ňom tretí gól v sezóne, prvý po 22 súbojoch. Počas desiatich minút na ľade vyslal na domácu bránku štyri strely. Puk z presného zásahu si zobral. „Zobral som ho ako suvenír pre Tobiasa,“ dodal pre Detroit News Kopecký.

debata chyba